Hansadoor- autotallin ovet mittatilaustyönä

Autotallin ovet

Hansadoor- autotallin ovet mittatilaustyönä | Kuusankoski, Kouvola

Toimimme Hansadoor- autotallin ovien jälleenmyyjä Kouvolan alueella ja tarvittaessa kauempanakin. Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää tarvittavat mittaukset, vanhan autotallin ovien purkamisen, ovenpielien korjauksen, uusien Hansadoor- autotallin ovien tilaamisen sekä niiden asentamisen. Saat siis uudet autotallin ovet avaimet käteen -palveluna niin vanhaan kuin uuteen autotalliisi!

Hansadoor- autotallin ovet

Hansadoor- autotallin ovet ovat turvallisia ja tyylikkäitä nosto-ovia, joita on saatavilla lukuisissa eri sävyissä ja pintavaihtoehdoissa. Voit siis valita haluamasi kokoisen ja tyylisen oven niin kotisi, kesämökkisi kuin vaikkapa yrityksesi autotalleihin.

Autotallin ovien paneelit on valmistettu nykyaikaista huipputeknologiaa hyödyntäen. Moninkertainen ja pintakäsitelty paneeli on kestävä ja CE-vaatimusten mukainen ja siinä on turvallinen sormisuojaus. Ovipaneeleilla on 10 vuoden takuu.

Hansadoor-ovissa on panostettu turvallisuuteen: sormisuojien lisäksi autotallin ovien turvaelementteihin kuuluvat esimerkiksi jousien rikkoutumisen suojelu, joka estää oven putoamisen jousen rikkoutuessa sekä valokenno, joka estää oven sulkeutumisen auton, ihmisen tai muun kohteen ollessa aukon välillä.

Ota yhteyttä ja tilaa autotallin ovet!