Huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit, keittiöremontit

Remontit

Huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit, keittiöremontit | Kuusankoski, Kouvola

Olemme erikoistuneet erilaisiin sisäremontteihin, jotka sekä lisäävät asunnon viihtyisyyttä että nostavat sen arvoa. Teemme kaikenlaiset pienet ja suuret remontit lattiasta kattoon niin yritys- kuin yksityisasiakkaille Kuusankosken ja Kouvolan seudulla.


Huoneistoremontti

Huoneistoremontti on projekti, jossa kannattaa ottaa urakoitsijaan yhteyttä jo hyvissä ajoin. Näin huoneistoremonttiin varataan riittävästi aikaa ja remontointi tapahtuu onnistunein lopputuloksin. Myös hyvä suunnittelu ja materiaalien valitseminen ovat tärkeässä roolissa kestävän ja tyylikkään remonttijäljen saavuttamisessa. Kauttamme saat kaikenlaiset huoneistoremontit laadusta tinkimättä!


Kylpyhuone- ja saunaremontti

Kylpyhuone- ja saunaremontit kannattaa aina teettää ammattilaisella. Huolellinen pohjatyö takaa onnistuneen lopputuloksen, josta on iloa vuosiksi eteenpäin.

Saunaremontteja voi tehdä monella tavalla. Jo pienillä muutoksilla saunasta on mahdollista saada valoisampi ja nykyaikaisempi, mikä lisää saunasi viihtyisyyttä entisestään.


Keittiöremontti

Tilaa unelmiesi keittiö remontoinnin ammattilaisilta! Teemme kaakelityöt, työtasot, seinät, lattiat, laattatyöt ja kattomaalaukset sekä toteutamme kaikki muutkin toiveesi, jotta saat uudistetun, juuri toiveidesi mukaisen keittiön.


Muut remonttityöt

Meiltä onnistuvat myös

  • pintaremontit
  • sisä- ja ulkomaalaukset
  • julkisivusaneeraukset

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!